Keuken samenstellen

Keuken samenstellen? Heel eenvoudig met deze gratis ontwerptool! Geen lastige downloads en binnen enkele minuten uw keuken in 3D ontwerpen. Gewoon thuis achter uw computer meteen online aan de slag met het samenstellen van uw nieuwe keuken!

Ontvang gratis keukencatalogi of bekijk direct de goedkoopste keukens.

Keuken samenstellen

Tegenwoordig hoeft u niet meer naar een keuken toonzaal om uw keuken te laten ontwerpen. Wel als u een gedetailleerde prijs voor uw nieuwe keuken wilt, maar met deze tool kunt u alvast rustig thuis of onderweg uw nieuwe keuken ontwerpen.

Wat heeft u nodig voor het gebruik van deze keukenconfigurator? Om uw keuken samen te stellen heeft u alleen maar uw keukenmaten en een duidelijk beeld van waar in de ruimte de ramen en deuren zitten.

Het programma vraagt u eerst uw smaak, of u van moderne of traditionele keukens houdt. Daarna kunt u de lengte en breedtematen van uw keuken invullen. Vervolgens kunt u eenvoudig uw deuren en ramen in het ontwerp slepen.

Vanaf dat moment kunt u de keukenkasten met keukentoestellen op naar de plek schuiven waar u ze wil hebben. Het is gemakkelijk en snel tot u uw perfecte keuken heeft samengesteld.

Nadat u klaar bent met het samenstellen heeft u een beeld bij uw nieuwe keuken die u in uw hoofd heeft. Met dit ontwerp kunt u dan ook naar de keuken toonzaal gaan. Ontwerp je keuken

Keuken samenstellen voorbeelden

Voorbeelden bekijken van keukenontwerpen? In een keukenruimte kunnen wel duizend keukenontwerpen samengesteld worden. Voor elke ruimte is er wel een ander soort ontwerp mogelijk. Exact zien wat er mogelijk is in uw nieuwe keuken?

Wij hebben een aantal voorbeelden voor u uitgezocht. Tussen deze voorbeelden zit wellicht al uw perfecte keuken, en anders kunt u hier natuurlijk allerlei ideeën in opdoen. Bekijk hier voorbeelden van keuken ontwerpen en doe inspiratie op.

Alvast ideeën en inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken? Zonder dat u er voor naar een keuken toonzaal moet. U kunt gratis en gemakkelijk onze keukenfolders aanvragen. De keukenfolders kunt u binnen enkele dagen thuis verwachten.

Boordevol met de nieuwste keukentrends, tips, prijzen en opstellingen. Bestel gratis keukenbrochures om thuis inspiratie en ideeën op te doen voor uw nieuwe maatkeuken.

Keukenapparatuur

De keuken heeft nu zijn vorm, u heeft de kasten erin, het keukenblad is gekozen, dan is het tijd om het apparatuur te kiezen. Het is natuurlijk niet verplicht om alle mogelijke apparatuur te plaatsen.

Misschien heeft u nog een goede koelkast staan of een uitstekende magnetron. Er is de keuze uit vrijstaand of inbouwapparatuur. Dit houdt in dat u een losse koelkast naast de kastjes kunt hebben, of een koelkast die in de kastjes is verwerkt.

Tegenwoordig wordt meestal gekozen voor inbouwapparatuur om hierdoor een strakker design te creëren. Dit komt meestal voor bij moderne en design keukens. Zo zijn er nog tientallen combinaties te maken.

Direct de gunstigste prijs? Bekijk de goedkoopste Duitse kwaliteits keukens.